Consulting Academy Facebook

Missie

De Consulting Academy geeft excellente universitaire studenten de mogelijkheid om professionele ervaring op te doen in de consultancy. Bij de Consulting Academy trainen we skills die buiten het curriculum van de Universiteit vallen maar die zeer relevant zijn voor de arbeidsmarkt.

We doen kortlopende, strategische opdrachten voor toonaangevende opdrachtgevers. Die voorzien we van professioneel advies dat voldoet aan de kwaliteitseisen die in de management consultancy gebruikelijk zijn.

Werkwijze

Opdrachtgevers werken graag met de Consulting Academy omdat we een andere aanpak kiezen dan anderen. Onze studenten zijn als geen ander in staat om 'out of the box' te denken. We stellen een groot vertrouwen in hen. We zien dat ze veel verantwoordelijkheid aankunnen, mits ze goed worden gecoacht. Elke opdracht wordt daarom intensief begeleid door een consultant met ten minste tien jaar ervaring. Die staat garant voor de aanpak, planning en kwaliteit van het eindresultaat.

We zijn flexibel. Onze studenten ook. We zijn veeleisend maar houden rekening met hun agenda, zodat ze geen studievertraging oplopen. Daarnaast krijgen ze een uitstekende stagevergoeding.

Universiteit Leiden

De Consulting Academy is totstand gekomen na overleg met het Centre for Innovation van de Universiteit Leiden. Het initiatief biedt studenten de kans om hoogwaardige werkervaring op te doen tijdens hun studie. Met als doel studenten voor te bereiden op een carrière in de 21st eeuw.